Om Massagegaraget

Jag som driver företaget heter Mari Lundbladh och är diplomerad massör.

År 1986 gick jag min första utbildning i taktil massage. Det är en massagemetod som utvecklades i Sverige och kännetecknas av en mjuk och följsam beröring.
Sommaren 2008 vidareutbildade jag mig i Göteborg och startade därefter mitt företag. Sedan dess har jag kompletterat mina kunskaper med en utbildning om terapeutiska oljor och massage med den så kallade regndroppstekniken (2009). Jag har dessutom gått utbildning i behandling med kinesiologisk tape och muskel-/nervstimulering (2011).

Genom åren har jag praktiserat många yrken där jag också haft stor nytta av mina massagekunskaper. Det har varit som dagbarnvårdare, undersköterska, vårdbiträde och personlig assistent. I dessa jobb har jag mött många olika individer i olika åldrar, vilket gett mig bred erfarenhet av människors skilda förutsättningar och behov.

Massagegaragets värdegrund är att varje besökare ska känna sig omhändertagen och trygg.

Alla upplever massage på olika sätt. Vi reagerar olika på beröring. Sinnesstämning och hälsotillstånd spelar också roll. Därför tar jag mig tid att ta reda på hur varje kund känner och reagerar. Det är ett måste för att din behandling ska bli rätt för just dig och din kropp.

Till massage använder jag endast ångdestillerade terapeutiska oljor, helt utan kemiska tillsatser. Varje olja blandar jag själv utifrån kundens behov. Basen består av jojobaolja, som får en aromatisk doft av olika kryddor och örter. Jag värmer massageoljan till kroppstemperatur i ett vattenbad för att det ska bli avslappnande och behagligt för dina muskler.

Massagegaraget bedriver sin verksamhet på Västra Vittusgatan 10 i Karlskrona. Jag gör även företagsbesök efter överenskommelse. För eventuella kunder som inte kan ta sig till Nättraby, på grund av rörelsehinder, stor smärta eller liknande svårigheter, kan vi säkert hitta någon alternativ lösning – kontakta mig på någon av adresserna här nedan.