Prislista

1 timme massage 650 kr*
1 timme massage med terapeutiska oljor 750 kr*
1,5 timmes massage 850 kr*
Regndroppstekniken 60 min 750 kr*
Taktil massage 60 min 650 kr*
Gravidmassage 60 min 650 kr*
Tejpning med kinesiologisk tape 250 kr*

Avtal om friskvårdsmassage med företag skrivs separat.
* Du som betalar med Epassi betalar aktuellt pris plus Epassis avgift på 10% av beloppet.

Progessence Phyto Plus

Progessence Phyto Plus hjälper kvinnor att hitta balans på ett naturligt sätt. Det är ett progesteron tillverkat av vildväxande jamsrot som blandats med vitexolja. Progessence Phyto Plus, som har utvecklats av naturläkaren D. Gary Young tillsammans med kollegan Dan Purser, maximerar effekterna av hormonet progesteron. Produkten är den första i sitt slag på marknaden. Den är fylld av rena eteriska oljor, som frankincense, bergamott, pepparmynta och förbättrar hudens fuktabsorbering.

Progessence Phyto Plus har en attraktiv doft. Du behöver inte växla mellan olika behandlingsområden som är fallet med andra progesteronprodukter. Genom den genomskinliga flaskan kan du se renheten hos detta unika serum.

Bruksanvisning:
Stryk på 2 – 4 droppar 2 gånger per dag på halsen eller något annat mjukt hudområde. För extra effekt stryk på 1 – 2 droppar dagligen längs underarmarna. Behoven varierar från individ till individ, så dosering och behandlingstids kan variera beroende på ålder, aktuella progesteronnivåer och menstruering (före eller efter klimakteriet).

Progessence Phyto Plus kan med fördel användas efter varmt bad eller dusch.